ADMIN

 • {{ result.name }}
Saját listám
 • {{ result.name }}
Saját listám
{{ getProductOrder() }}/{{ getProductsCount() }}
paraméterek szerint

ArtDeco
Öntöttvas radiátorok

+ Hozzáad + Új Hozzáad Változatok és árak Változatok és árak Árlista (PDF) Árlista (PDF) Üzenet
Bezár

Az összeállítást hozzáad mint kivánságlistát

 • Új összeállítás

  +

Kivánságlista hozzáadása az összeállitáshoz

 • +

  Radiátor: nincs kiválasztva, Szelep: nincs kiválasztva, Tartozék: nincs kiválasztva


Elõre definiált összeállitás hozzáadása a képbõl

{{item.wishlistData.name}}

Az ArtDeco öntöttvas radiátor a kiváló akkumulációs tulajdonsága miatt megfelelő választás a nagy és hideg helységek fűtéséhez, amelyek tipikusak voltak a 19. század felétől a 20. század elejéig és vastag, robusztus falakkal rendelkeznek. Ez a klasszikus radiátor megfelelően kiegésziti és kihangsúlyozza az igy berendezett helység stílusát. Az Artdeco öntöttvas radiátor kézzel van összeállitva, letesztelve nagy gondviseléssel. Köszönhetően ennek a hozzáálásnak és a finális felületi kezelésnek biztosítva van a radiátor hosszú élettartama és szinállósága. Padlón álló vagy falra függeszthető verzióban kapható. Az utóbbinál fali konzolok rendelése szükséges, amelyek biztosítják ennek a nehéz öntöttvas radiátornak a falra függesztését. A fűtési rendszerhez való csatlakoztatáshoz a stílusos retro szelepeket ajánljuk. Ezek a szelepek nem elhanyagolható részletek, amelyek a radiátor stílusát hivatottak kihangsúlyozni. Természetesen bármilyen forgalomban kapható ½" colos szeleppel rendszerbe köthető a radiátor, de ezt már csak optikai szempontból sem ajánljuk.

Tipp: Ezt az öntöttvas radiátort EXKLUZIV FELÜLETBEN is meg lehet rendelni kézzel csiszolt fémes hatású, arany-fekete vagy fekete-ezüst csillogó lakkozással vagy újabban az antik arany, ezüst vagy réz árnyalatokban. Csak elektromos üzemű öntöttvas radiátorok kérésre rendelhetőek. 

Nem standard felület és szin a Laurens öntöttvas radiátorokhoz

Az öntöttvas radiátorok nem standard szin vagy felülete (átlátszó vagy metál lakk, strukturált felület vagy galvanizálás) esetében a radiátor ára minden esetben egyedileg van megszabva a radiátor konstrukciós lehetőségei szerint. Ezekben az esetekben a radiátor szállitási határideje 2-3 héttel több időt vesz igénybe. Egyes esetekben előre mintát is tudunk küldeni az adott felületről és szinről. További információért lépjen kapcsolatba velünk.

kevesebb
több
 • Paraméterek
 • Csatlakozás
 • Felületek
 • Hasonló radiátorok
 • Letöltés
Paraméterek

Anyaglitina
Max. üzemi nyomás4 bar
Max. üzemi hõm.90 °C
Alkalmazási lehetõségek - vizes (csak víz)
- csak elektromos
Szállitási határidõ4-8 hét
Méretre nem
Csatlakozás

Standard csatlakozás

Felárért rendelhetõ csatlakozás

Felületek

Standard felület

Feláras felületek

Hasonló radiátorok Link

Szelepek

Tartozék

Bezár

laurens.at

Kommen Sie zufälligerweise nicht aus Österreich? Wir empfehlen, dass Sie unsere österreichische Webseite auf laurens.at besuchen. Ihre Eingabe wird für spätere Besuche in Cookies notiert. Sie finden dort Kontakt auf unsere österreichische Vertretung und Partner.

ich möchte hier bleiben los geth's auf laurens.at