ADMIN

 • {{ result.name }}
Saját listám
 • {{ result.name }}
Saját listám

Hogyan válasszunk radiátort

Hogyan válasszunk

 • A vásárlás előtt meg kell határoznunk a radiátor szükséges teljesítményét, hogy hőteljesítményben megfeleljen a helység kifűtéséhez. Mint segédeszközt használhatja a  teljesítmény kalkulátort, amely nagyjából meghatározza a radiátor szükséges teljesítményét. Az igy nyert értékek azonban nem pontosak és csupán orientációsak. A hőveszteséget meghatározását ajánljuk hogy szakemberrel végeztesse el (tervezővel, szerelővel).
 • Határozza meg a radiátor helyét, ahová el szeretné helyezni. Továbbá határozza meg a maximális befoglaló méreteket(magasság, szélesség), amelybe a radiátor belefér.
  Általános szabály, hogy a radiátort a falra szereljük kb. 150mm-re a padlótól és a radiátor felett kb. 50mm helynek kellene maradnia. Továbbá mindkét oldalról kb. +/- 70mm helynek kellene maradnia.
 • A radiátor kiválasztásánál használja a radiátor szűrőt, amely megkönnyíti a radiátor kiválasztását és csak azokat jeleníti meg, amelyek megfelelnek a paramétereknek. Vagy lépjen kapcsolatba velünk és mi megpróbálunk megfelelő radiátort választani Önnek.
 • Olyan radiátort válasszon, amely megtetszett Önnek. A radiátor szűrő csak azokat a radiátorokat jeleníti meg, amelyek megfelelnek a megadott paramétereknek.
 • Tágasabb helységekben a hőveszteséget két vagy több radiátor tudja esetleg lefedni. Az egyes fűtőtestek teljesítménye összeadódik. A tagos vagy öntöttvas radiátorokat rendelésre gyakorlatilag bármilyen szélességben össze lehet rakni. A teljesítmény növelését a radiátor mélységének növelésével lehet elérni, pl. a design radiátorok esetében a dupla verziókból is lehet választani.
 • Válasszon szint, amely szinben illik majd a helységbe. A legtöbb radiátort a kínálatunkból porfestéssel lehet szinterezni, több mint 200 árnyalatból választva. Továbbá speciális felületeket is tudunk ajánlani, mint pl. a rozsdamentes acél radiátoroknál a szálcsiszolt felület vagy tükörsima felület. Krómozás, átlátszó lakkozás vagy antik felületek. A rusztikus radiátoroknál speciális technikával készülő felületekből lehet választani.
 • Köszönhetően a kínált felületeknek a radiátort pontosan úgy készitheti elő, hogy működő és exkluzív kiegészitője legyen a helységnek.
 • Válasszon radiátorszelepet, hogy a design radiátorának csatlakozásai tiszták és stílusosak legyenek. Sokféle radiátorszelepet kínálunk. A termofejek és a kézi radiátorszelepek ugyanúgy, mint a többi tartozék megfelelő kiegészítője a radiátornak. 
 • Lépjen kapcsolatba velünk például a kapcsolatfelvételi űrlap által vagy keressen minket telefonon.
 • Büszkék vagyunk hogy talán lehet a legszélesebb radiátorválasztékot tudjuk nyújtani a vásárlóinknak a méretre készítés és az individuális szinterezés lehetőségével. Továbbá sok radiátor változatot és kiegészítőt raktárkészleten tartunk alap szinben(általában a fehér) és méretben, igy egyes tipusokat nagyon rövid idő alatt ki tudunk szállítani. 
Bezár

laurens.at

Kommen Sie zufälligerweise nicht aus Österreich? Wir empfehlen, dass Sie unsere österreichische Webseite auf laurens.at besuchen. Ihre Eingabe wird für spätere Besuche in Cookies notiert. Sie finden dort Kontakt auf unsere österreichische Vertretung und Partner.

ich möchte hier bleiben los geth's auf laurens.at