ADMIN

  • {{ result.name }}
Saját listám
  • {{ result.name }}
Saját listám

Design radiátorok

Modern design radiátorok

Ön modern radiátort keres a halószobájába vagy az ebédlőjébe? Ebben  kategóriában olyan design radiátorokat talál, amelyek felüdítik az egész belteret.

A design radiátorok vagy dekoratív radiátorok a Laurens számára világos célt jelentenek: "a lakótér komfortját összekötni a modern technológiával és formatervezéssel". A design radiátorok egyedisége elsősorban a stílusukban jelenik meg, amely a minőségi szinterezéssel és a megfelelő tartozékokkal ( szelepek stb. ) egyedi egységet alkot és tökéletesen illik az Ön helységébe. Nyáron senki se tudja megkülönböztetni a design radiátort más lakáskiegészítőtől. Télen pedig ezek a radiátorok kellemes meleget árasztanak magukból.

A Laurens vállalat a modern design radiátorok vagy formatervezett radiátorok fejlesztésénél együttműködik Európa vezető tervezőivel.  A design radiátorok illetve formatervezett radiátorok gyakorlatilag az összes tipusú helységbe illenek - legyen az folyosó, nappali, hálószoba, fürdőszoba vagy esetleg télikert - vagyis bárhova, ahol hangsúlyt fektetünk a radiátor külalakjára. A legmodernebb technológia garantálja a hőteljesítményt és a problémamentes működést. Az egyedi forma biztosítja Önnek az exkluzivitást és az eredetiséget.

Miért válassza a Laurens design vagy formatervezett radiátorokat?

  • A design radiátorokat standard méretben és szinben raktárkészleten tartjuk, gyors szállitási határidő.
  • Más szinű radiátorra van szüksége a helység dekorációja szerint? Rendelésre felárért bármilyen RAL szinre lelakkozzuk Önnek a radiátort.
  • Keskeny és álló radiátorra van szüksége?Vagy inkább alacsony és elegáns radiátort részesít előnyben? A Laurens számára nem okoz gondot individuálisan reagálni a vevő bármilyen kérésére.
  • Az álló radiátorok a felépítésüknek köszönhetően jobb hőátadásra képesek a hőáramlás miatt.
  • A fekvő radiátorokHorizontální designové radiátory beférnek a parapét alá és egyedi design jellemzi őket.
  • További információt a radiátorok kiválasztásával kapcsolatban a FAQ oldalon vagy Választás oldalon talál.

Bezár

laurens.at

Kommen Sie zufälligerweise nicht aus Österreich? Wir empfehlen, dass Sie unsere österreichische Webseite auf laurens.at besuchen. Ihre Eingabe wird für spätere Besuche in Cookies notiert. Sie finden dort Kontakt auf unsere österreichische Vertretung und Partner.

ich möchte hier bleiben los geth's auf laurens.at