ADMIN

  • {{ result.name }}
Saját listám
  • {{ result.name }}
Saját listám

Rólunk

1993-ban Belgiumban meg lett alapítva az első Laurens cég, azóta a fő célkitűzésünk a következő:

Széles radiátorválaszték bármilyen helységbe, az egyszerű külalakól kezdve a luxus egyedi radiátorokig, valamint kreatív és egyedi megoldásokat nyújtani a fűtés terén a vásárlóknak.

Köszönhetően a saját konstrukciós és formaterveinknek, az innovatív megoldásoknak és az individuális megközelítésnek a « Laurens Designradiators » márkanév a jó minőségű és látványos radiátorok szinonimája lett, nemcsak az európai piacokon.

A társult gyártók Csehországból, Belgiumból, Spanyolországból és Olaszországból részben exkluzív módon gyártják a Laurens számára, a saját eredeti és innovatív terveink alapján a legjobbat, hogy képesek legyünk Önöknek a radiátorok széles skáláját nyújtani.

Köszönhetően a logisztikai központjainknak Belgiumban és Csehországban viszonylag rövid idő alatt ki tudjuk szolgálni az ügyfelek összes csoportját egész Európában. Minden ügyfelünk, legyen bármilyen kicsi, személyes hozzáállást, korrekt bánásmódot és teljeskörű tanácsadási szolgáltatást várhat tőlünk, amely a Laurens csoportban természetes.


Kreatív gondolkodás a megoldások keresése közben

Laurens a vásárlóknak és befektetőknek olyan megoldásokat is kínál, amelyek esetében a tervezők elvárásai alapján tudjuk a megoldásokat nyújtani.


A funkcionalitás a design és a technika optimális megoldásainak biztosítéka

Megpróbájuk a legoptimálisabb megoldásokat ajánlani a fűtési megoldások terén. Ha nem is tudunk megfelelő terméket leszállítani, nem tartunk attól hogy mást ajánljunk helyette.


A speciális méretek a standardjaink közé tartoznak

A Laurens már több mint 10 éve a vásárló igényeire "szabva" szállítja a radiátorokat. Ennek a tradiciónak köszönhetően a nem standard elvárásokból standard megoldások születtek.  Ez azt jelenti, hogy az összetettebb problémák is megoldhatók és az elsődlegesen magasabb radiátor ár, nem mindig azt jelenti hogy a projekt végösszege is magasabb lesz.


Merítsen inspirációt a referenciáinkból

Az oldalunkon sok referenciafotót talál a már elkészült projektekről, amelyek insiprálhatják Önt, és azt szeretnénk hogy legyen áttekintése a Laurens választékáról.


Nem formálisan és baráti hozzáállással

A Laurens Radiátorok az 1993-as évtől van az európai piacon. Nem vagyunk tökéletesek, de megpróbálunk tisztelettudó, individuális és nem formális dialógust folytatni a leendő vásárlóinkkal.

Köszönjük!

Ing. Lucas van Dijk
Ing. Milan Ondrášek

a "Laurens" alapítói és tulajdonosai

Bezár

laurens.at

Kommen Sie zufälligerweise nicht aus Österreich? Wir empfehlen, dass Sie unsere österreichische Webseite auf laurens.at besuchen. Ihre Eingabe wird für spätere Besuche in Cookies notiert. Sie finden dort Kontakt auf unsere österreichische Vertretung und Partner.

ich möchte hier bleiben los geth's auf laurens.at