ADMIN

  • {{ result.name }}
Saját listám
  • {{ result.name }}
Saját listám

Marketing és médiák

Ez az oldal elsősorban a médiának szól. Elérhetőségeket, áttekintéseket, újdonságokat és információs forrásokat találhat itt. Ezen a weboldalon és a csatolt oldalakon található tartalom felhasználására a  copyright oldalon feltüntetett szabályok érvényesek.

A médiával való kapcsolatfelvétel esetén kizárólag a marketing-cs@laurensint.com e-mailt használja.

Figyelmeztetés: A szövegek, dokumentumok, videók és/vagy fotók, védett megnevezések vagy a weboldal grafikai elemei, amelyek szerzői jogvédelem alatt állnak, nem használhatók fel a tulajdonos előzetes írásos beleegyezése nélkül. További indormáció a Copyright oldalon.

A fényképek felhasználása esetén a médiában, mindig kötelező feltüntetni a fényképhez a forrást, pl. Forrás: "LAURENS RADIÁTOROK" vagy Forrás: "LAURENS". A fényképeket, amelyeket kiválaszt, küldje el nekünk és mi visszaküldjük nyomtatási minőségben.Tartalom megosztáshoz kizárólag a Dropbox vagy Google Drive szolgáltatást használjuk.


Laurens Radiátorok a szociális hálón

A laurens megtalálható a twitter és facebook szociális hálókon. Hivatalos twitter @radiátory egyúttal az újdonságok bejelentésére is van használva. A Laurens radiátorokat a következő szociális hálókon tudja követni:

Bezár

laurens.at

Kommen Sie zufälligerweise nicht aus Österreich? Wir empfehlen, dass Sie unsere österreichische Webseite auf laurens.at besuchen. Ihre Eingabe wird für spätere Besuche in Cookies notiert. Sie finden dort Kontakt auf unsere österreichische Vertretung und Partner.

ich möchte hier bleiben los geth's auf laurens.at