ADMIN

  • {{ result.name }}
Saját listám
  • {{ result.name }}
Saját listám

Szükséges fûtõteljesítmény kalkulátor

Teljesítmény kalkulátor

Teljesítmény: {{power|number}} W Teljesítmény számolás Keresés teljesítmény szerint Keres

A szükséges teljesítmény hozzávetőleges kiszámolása

Számolja ki, milyen teljesítményű radiátorra van szüksége a légköbméter vagy egyszerűen csak a helység magasságának, szélességének és hosszának megadásával.

A teljesítmény kiszámolása a kalkulátor segítségével csupán hozzávetőleges. Az értékek, amelyek fel vannak használva a kalkulátorban az európai átlaggal és a gyakorlatban mért értékekkel számolnak. A pontos hőveszteség és az ajánlott fűtőteljesítmény meghatározását az egyes helységekbe vagy az egész épületbe szakember bevonásával ajánljuk kiszámoltatni (tervező, kivitelező), ők pontosan meghatározzák a hőveszteségeket. Az általuk kapott értékek sokkal pontosabban beszámítják azokat a tényezőket és rizikókat, amelyekkel a mi kalkulátorunk nem számol, ezért a végeredmény különbözhet. Ha komplex fűtést tervez vagy átalakít, ajánljuk hogy minden esetben tevezőhöz/kivitelezőhöz forduljon, akik teljeskörű és pontos hőveszteség számitást végeznek, beleértve a fűtési rendszer optimális beállítását tekintetbe véve az Ön és az épület igényeit.


Bezár

laurens.at

Kommen Sie zufälligerweise nicht aus Österreich? Wir empfehlen, dass Sie unsere österreichische Webseite auf laurens.at besuchen. Ihre Eingabe wird für spätere Besuche in Cookies notiert. Sie finden dort Kontakt auf unsere österreichische Vertretung und Partner.

ich möchte hier bleiben los geth's auf laurens.at