ADMIN

 • {{ result.name }}
Saját listám
 • {{ result.name }}
Saját listám
{{ getProductOrder() }}/{{ getProductsCount() }}
paraméterek szerint

Monoblock
Modern szelepek

+ Hozzáad Változatok és árak Változatok és árak Nyomtatás (PDF) Nyomtatás (PDF) Üzenet
Bezár

Az összeállítást hozzáad mint kivánságlistát

 • Új összeállítás

  +

Kivánságlista hozzáadása az összeállitáshoz

 • +

  Radiátor: nincs kiválasztva, Szelep: nincs kiválasztva, Tartozék: nincs kiválasztva


Elõre definiált összeállitás hozzáadása a képbõl

{{item.wishlistData.name}}

A Carlix Monoblock egypontos merülőcsöves radiátorszelep DIN 1/2" csatlakozással a fürdőszobai és design radiátorokhoz. A radiátorszelep kötési távolsága 40 mm.  Alkalmas az összes radiátorhoz, amelyeknél hangsúlyt fektetünk a külalakra és a funkcionalitásra. A radiátor másik alsó csatlakozópontjába pedig elektromos fűtőszál helyezhető bele, így kombinálva is üzemeltethetjük a radiátort. Az egypontos radiátorszelepet a következő verzóban lehet rendelni

 • kézi - a szelep úgy működik mint elzáró csavarzat. Le kell pattintani a fedelét és csavarhúzó vagy imbusz kulcsal be lehet állitani vagy szabályozni az átfolyást vagy teljesen elzárni a szelepet, ez mindkettő kimenetnél lehetséges az előremenő és visszatérőnel is.
 • termosztatikus - a szelep termosztatikus betétet tartalmaz, amely a termofej rendelésénél (külön kell megrendelni) szabályozza a szelepet a helység kivánt hőmérséklete alapján

INFORMÁCIÓ A SZELEPEK ÁRÁHOZ: csatlakozó csavarzat (szett, 2db), termofej és a takaró csövek (szett, 2db) nincsenek benne a szelep árában. A feltüntetett ár csak a szeleptestet tartalmazza.

Nem standard felület és szin a szelepekhez

A szelepek nem standard szine vagy felülete esetében az ár minden esetben egyedileg van megszabva. Ezekben az esetekben a szelep szállitási határideje 2-3 héttel több időt vesz igénybe. További információért lépjen kapcsolatba velünk.

kevesebb
több
 • Paraméterek
 • Csatlakozás
 • Felületek
 • Letöltés
Paraméterek

Anyagmosaz
Szállitási határidõ1-2 hét
Max. üzemi nyomás10 [bar]
Max. üzemi hõm.110 [°C]
Csatlakozó hossz42 [mm]
Csatlakozó mélység45 [mm]
Szettelõremenú és visszatérõ szelep
Termofejigen
Egypontosnem
Kivitel - egyenes
- sarok
Felületek
Csatlakozás
Link

Tartozék

Megfelelõ radiátorok

Bezár

laurens.at

Kommen Sie zufälligerweise nicht aus Österreich? Wir empfehlen, dass Sie unsere österreichische Webseite auf laurens.at besuchen. Ihre Eingabe wird für spätere Besuche in Cookies notiert. Sie finden dort Kontakt auf unsere österreichische Vertretung und Partner.

ich möchte hier bleiben los geth's auf laurens.at