ADMIN

  • {{ result.name }}
Saját listám
  • {{ result.name }}
Saját listám

Választás az on-line katalógusból kategória szerint

Kategória szerint

Fürdőszobai radiátorok

Fontos kiegészítők, melyek nélkül egy mai modern fürdőszoba már elképzelhetetlen. Elsősorban előmelegítésre valamint a törölközők és köpenyek szárítására alkalmasak. A Laurens specialitása a fürdőszobai radiátorok individuális gyártása, melyek bármely fürdőszobába illenek. Egyúttal az olyan helységek mint medencék, szaunák vagy hasolnó, ahol agressziv páratartalmú környezettel találkozunk nem jelent problémát. Megfelelő modelllek ezekbe a helységekbe a rozsdamentes acélból készülő Laurens INOX vagy Radius vagy a design sorozat az EMPRESS INOX.


Design radiátorok

A design radiátorok elsősorban olyan helyekre alkalmasak, ahol látótérben lesznek, mert a helység összképéhez sokat adnak hozzá. Főleg ebédlőkbe, hálókba, folyosókra vagy gyerekszobákba. A design radiátorok egyre több teret hóditanak és manapság már a helység domináns kiegészítői közé tartoznak. Elsősorban a  „New Technology" modellsorozatból a VULCANIX, TORNADIX és CUBIX azok a radiátorok, amelyek az innovatív fűtőprofiloknak köszönhetően a nagy fűtőteljesítményt és a modern designt ötvözik egybe. A fűtőprofilok a radiátor álló felfüggesztésével maximális üzemi hőmérsékleten azaz 90/70/20°C akár 6kW teljesítményre is képesek. .
A 2008/2009 év egyedi modellje a QUADRIX® design radiátor, amely az egyszerű konstrukciójának köszönhetően, álló vagy fekvő változatban is elérhető és árban nagyon kedvező. A QUADRIX.Vario® továbbá a sarok változat, vagy bármilyen további variáció is rendelhető bármilyen magasságban vagy szélességben a vásárló igénye szerint.


Egyedi design radiátorok

Művészi radiátorok, ezek alkotják a design radiátorok egy szűk kategóriáját, amely a legjobbat kínálja a design radiátorok között. A Laurens intenzíven közreműködik ezeknek a fejlesztésénél olyan ismert tervezőkkel, mint pl. James di Marco. 


Retro stílusú öntöttvas radiátorok

Az öntöttvas radiátorok legfőképpen az 1920 až 1930-as évek stílusát utánozzák.
A radiátorok szürkeöntvényből készülnek, tagosak, jobb és bal menetes csatlalozókkal vannak egymáshoz illesztve, az egyes szekciók között tömítőgyűrűk vannak. Zárt fűtési rendszerbe köthetők, maximálisan 5 bar nyomással. Az öntöttvas radiátorok élettartama elérheti akár a 100 évet is.

Ezeket a radiátorokat Ön is összeállithatja a következő oldalon www.mujradiator.cz


Acél tagos radiátorok

Manapság a legelterjedtebb fűtőtestek közé tartoznak. Hosszú élettartammal rendelkeznek. Egyszerűen kombinálhatóak és egy modern konstrukcióról van szó.

Ezeket a radiátorokat Ön is összeállithatja a következő oldalon www.mujradiator.cz

 

Bezár

laurens.at

Kommen Sie zufälligerweise nicht aus Österreich? Wir empfehlen, dass Sie unsere österreichische Webseite auf laurens.at besuchen. Ihre Eingabe wird für spätere Besuche in Cookies notiert. Sie finden dort Kontakt auf unsere österreichische Vertretung und Partner.

ich möchte hier bleiben los geth's auf laurens.at